معرفی کتاب : تولید غلات غلات در بین گیاهان زراعی به دلیل سازگاری بالا نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و خاکی، نیاز به مراقبت و نیروی کار کمتر، امکان کشت در سطوح کوچک و بزرگ، حمل و نقل آسان و قابلیت نگهداری طولانی مدت، در تهیهی غذای انسان، دام و طیور از اهمیت بالایی دارند. در کشورهای صنعتی بالغ بر 50 درصد کربوهیدرات، 35 درصد پروتئین و 50 تا 60 درصد ویتامینهای گروه B از طریق مصرف نان تامین میشود. در کشورهای در حال توسعه، این نسبتها بیشتر است و در برخی درصد ,غلات ,تولید غلات ,کتاب تولید ,معرفی کتاب منبع
درباره این سایت